UA-38662440-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Do It Yourselves heeft een eigen productlijn die geheel in eigen hand wordt ontworpen en vormgegeven. De creatieve kracht achter DIY is Marloes Bijlsma, illustrator en tuin- en landschapsarchitect. De productlijn bestaat uit papierenproducten van hoge kwaliteit, alle producten worden met zorg samengesteld. De productlijn bestaat uit ansichtkaarten op A6 en A5 formaat en A4 posters. Inspiratie haalt Marloes uit de natuur, haar pluktuin en uit het buitenleven.

van STREEK

Sinds december 2017 heeft DIY een eigen stenen winkel binnen het concept van STREEK. Van STREEK is combinatie van winkel en horeca, gelegen aan de Notaristuin 10 in Winterswijk (achter de HEMA). In de winkel werken een aantal creatieve ondernemers samen. DIY combineert bij van STREEK haar eigen productlijn met unieke collecties - veelal van Nederlandse ontwerpers - tot een totaal concept.

 

#KRIS

Een deel van de kaartencollectie is te koop bij #Kris in Dinxperlo. www.krisvanlangen.nl

 

StoerDesign

De droogbloemen van Do It Yourselves zijn ook te koop in de woonwinkel StoerDesign. De winkel ligt in hartje Doesburg aan de Kerkstraat 39www.stoerdesign.nl

 

 

 

 

 



 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Merken die DIY voert zijn:

Jurianne Matter

Creative Lab Amsterdam

Studio Stationery

Veer & Moon